Nieuwe Nissan Pulsar

nissan pulsarDe nieuwe Nissan Pulsar ziet er niet alleen zeer mooi uit maar hij is ook nog eens zeer veilig te noemen. Euro NCAP beoordeeld de Nissan Pulsar met 5 sterren. Euro NCAP is een organisatie welke auto’s onderwerpt aan de zogeheten crashtest. De crashtest bestaat uit verschillende botsproeven welke realistische situaties nabootsen. De resultaten van de crashtest tonen aan hoe veilig een auto is voor alle inzittende. De maximaal haalbare score is 5 sterren en de Nissan Pulsar heeft die score ook behaald.

nissan aanmelden voor verkoop

pulsar voorkantOpvallend ontwerp

De Nissan Pulsar heeft een opvallend ontwerp welke strak is afgewerkt en sportieve lijnen toont. Door de gepolijste zijlijnen krijgt de Pulsar een atletisch uiterlijk welke veel zelfvertrouwen uitstraalt. De Nissan Pulsar is elegant in elk detail. De exclusieve lijnen welke gevormd worden door de V vormige rastergrille, de mistlampen, de led richtingaanwijzers en de koplampen maken de Pulsar uniek en weten veel aandacht te trekken.

Veel ruimte

Aan de binnenzijde van de nieuwe Nissan Pulsar is meteen te merken dat er veel ruimte is voor iedereen en dat alle elementen een intuïtieve plek hebben gekregen. Alle passagiers hebben voldoende ruimte om zich heen en zullen zich vrij voelen in deze auto. Ook achterin is er voor volwassenen voldoende beenruimte. De achterbank is neerklapbaar waardoor er lange objecten vervoerd kunnen worden. De bagageruimte kan worden uitgebreid tot 1395 liter en dat is best veel.

pulsar dashboardVerfijnd interieur

Het interieur is zeer verfijnd en heeft een superieure vormgeving. De gebruikte materialen voelen fijn aan en zijn van duurzame materialen gemaakt zodat ze lang mee kunnen. De stoelen bieden veel steun en veel comfort waardoor een lange rit uiterst comfortabel is. De Nissan Pulsar zou je eigenlijk wel de ideale vakantieauto kunnen noemen.

Motorprestaties

De motorprestaties laat niets te wensen over. Kracht, dynamiek en effici├źntie heeft Nissan uitstekend weten te combineren met de intelligente en schone motoren van de Pulsar. Het start/stop systeem kan brandstof besparen en spaart niet alleen uw portemonnee maar ook het milieu. De uitstoot is hierdoor beduidend lager.

De nieuwe Pulsar is bijvoorbeeld te verkrijgen met een 1.6 DIG-T benzine motor welke goed is voor 190 pk. De Pulsar is ook verkrijgbaar in een dieseluitvoering met een 6-bak of een X-tronic-transmissie.

pure drive pulsar

Innovaties

Innovaties is Nissan wel wat we terug zien bij het NissanConnect systeem welke voorzien is van een 5,8 groot lcd scherm met touchfunctie. Dit systeem staat in verbinding met sociale netwerken, de weersvoorspellingen en biedt ook de mogelijkheid om muziek af te spelen. Dit kan worden gestreamd maar ook via een usb stick worden overgedragen.

Parkeren wordt een makkie met de nieuwe Nissan Pulsar. Deze heeft namelijk de beschikking over 4 groothoek camera’s welke zich op elke hoek van de auto bevinden. In feite kun je rond de auto kijken terwijl je aan het inparkeren bent. Maar er zijn nog meer interessante features aan boord bij deze verfijnde auto. Zo is er een Blind Spot Warning welke u waarschuwt als er zich verkeer naast of achter u bevind welke u niet kunt waarnemen via de buitenspiegels. De Pulsar houdt ook de rijstrookaanduiding in de gaten en waarschuwt u indien u de zijlijn dreigt te raken indien dit niet de bedoeling was.

Prijzen

Wat kost een Nissan Pulsar? De prijzen hangen af van de uitvoering. De prijs begint van zo’n 19.000 euro en loopt door tot zo’n 28.000 euro. De DIG-T 115 VISIA is het instapmodel en heeft een verbruik van 6,3 liter op 100 km op benzine. De dCi 110 TEKNA is een van de duurste en is een dieselvariant welke een opmerkelijk zuinig verbruik heeft van 4,1 liter diesel op 100 km.

Oude Nissan verkopen?

Wilt u van uw oude Nissan af en hem verkopen? Meld uw auto gratis aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Meer dan 1.000 erkende autobedrijven kunnen een bod uitbrengen op uw auto. Verkopen dan, indien u dat wilt, direct en kost u bovendien helemaal niets. Benieuwd wat uw Nissan waard is? Meld u dan aan.

gratis aanmelden

4.1/5 - (7 stemmen)
Updated: 5 november 2018 — 15:39