Nieuwe Nissan Juke

De nieuwe Nissan Juke, gebouwd om indruk te maken. De Nissan Juke heeft een eigentijds karakter en zal veel mensen weten te vleien met zijn charmes. De nieuwe Nissan Juke is een alternatief voor de normale hatchback auto uit het B-segment maar dan een slagje groter. Mensen die eens wat anders willen komen snel bij de Juke uit.

nissan-juke-2014

Het exterieur

De achterlichten van de Juke zijn geïnspireerd door de Nissan 370Z (sportwagen). Dit jaar kreeg de Nissan Juke een Facelift waarbij er niet heel veel veranderd is gezien het succes van de auto.

Aan de voorzijde is de bumper licht aangepast en de achterkant heeft een nieuwe sportievere vorm gekregen waardoor de bagageruimte efficiënter is geworden.

nissan aanmelden voor verkoop

Uitvoeringen

De Juke is er zowel in een 2- als 4 wiel aangedreven uitvoering waarbij het overgrote deel toch voor de AWD gaat (all Wheel drive).

Er is een basic uitvoering welke standaard geleverd wordt met elektrische ramen rondom, een airco en een achterbank die in ongelijke delen kan worden neergeklapt. Daarnaast wordt de Juke geleverd met 17 inch lichtmetalen velgen, Climate Control, Cruise Control, Bluetooth audio installatie en mistlampen.

De Nissan Juke is als diesel en als benzine te verkrijgen met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De motoren zijn modern en erg zuinig.

Het interieur

Het interieur van de nieuwe Nissan Juke is functioneel en van goede kwaliteit. Wie voor de duurdere uitvoering gaat krijgt 18 inch lichtmetalen velgen, een 5,8 inch groot navigatiescherm met touchfunctie en glanzende zwarte B-stijlen. Verder is het interieur afgewerkt met veel soft-touch materialen die zacht aanvoelen.

interieur-nissan-juke

Het rijden

De Nissan Juke heeft een lichte besturing waardoor hij handzaam is in het stadsverkeer.

De 1.2 liter turbo benzinemotor welke overigens ook in de Qashqai is terug te vinden is verrassend pittig en weet de Nissan Juke goed in beweging te krijgen. Wie automaat wilt rijden heeft geluk want de Nissan kan worden voorzien van een CVT automatische versnellingsbak welke continue schakelt wat niet voelbaar of merkbaar is.

Het chassis is 10% stijver gemaakt wat de wegligging ten  goede is gekomen. De Juke ligt goed in de bochten en laat zich prettig besturen.

De Nissan Juke is niet alleen erg betrouwbaar maar ook erg veilig. De EuroNCAP welke alle auto’s onderwerpt aan een crashtest heeft bevonden dat de Juke 5 sterren verdient. 5 Sterren is de maximale score wat behaald kan worden. Erg veilig dus. De nieuwe Nissan Juke is tevens ook van allerlei veiligheidssnufjes voorzien waaronder ESP, ABS en 6 airbags. Dit is een standaarduitrusting.

Uw eigen Nissan verkopen?

Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw Nissan. Het bod is gegarandeerd en het gegarandeerde bedrag wat u er direct voor kunt krijgen. Aanmelden kost u enkele minuten.

gratis aanmelden

5/5 - (1 stemmen)
Updated: 5 november 2018 — 15:39