Nissan verkopen

verkoop uw Nissan in slechts 1 dag!

Nieuwe Nissan Note

3.7 (73.33%) 12 votes

nieuwe nissan note De nieuwe Nissan Note zit niet alleen vol met slimme technologieën maar heeft ook een gedurfd nieuw design, een hoogglans interieur en de innovatieve technologie welke uw zintuigen zullen prikkelen.

De Nissan Note heeft een scherpe en dynamische silhouet met een vlakker liggende voorruit en een langere daklijn. De verbrede wielkasten zijn de Note nog een robuuster en sportiever uiterlijk.

Verfijnd interieur

De Nissan Note heeft een verfijnd interieur en alle vormen sluiten mooi op elkaar aan. De gebruikte materialen zijn van premiumkwaliteit welke zichtbaar en voelbaar meer comfort uitstralen. Deze dragen dan ook bij aan de complete rijervaring.

De Nissan Note is compact van buiten welke hem de voordelen geven van wendbaarheid. Aan de binnenkant is de Nissan Note heel ruim omdat er slimme opbergvakken zijn gecreëerd. Hierdoor kunnen ook kleine dingen een vaste plek krijgen. Dit zorgt voor minder afleiding en draagt bij aan de veiligheid. De bagageruimte kan in een handomdraai worden vergroot naar 1132 liter. Door de achterbank neer te klappen wordt de maximale ruimte snel behaalt.

nissan aanmelden voor verkoop

NissanConnect 2.0

nissan connectHet NissanConnect 2.0 multimedia systeem is klaar voor de toekomst. De Google Send to Car functie zorgt er voor dat de navigatiekaarten altijd up to date zijn en dat filemeldingen direct worden weergegeven. Hiermee heeft u een nog slimmer navigatiesysteem welke met stemcommando’s gestuurd kan worden. De kaarten van meer dan 20 Europese landen zijn aanwezig in de Nissan Note waardoor navigeren wel erg gemakkelijk wordt gemaakt.

Overige Google diensten zoals POI’s, het actuele weer, lokale brandstofprijzen en eventuele vlucht-vertrektijden worden overzichtelijk weergegeven in het display.

Met bluetooth kun je niet alleen draadloos de muziek van je smartfoon streamen maar ook bellen via de handfree carkit functie. Dit alles is bedienbaar vanaf het multifunctionele stuurwiel.

De Aux- en USBaansluiting vergroten de mogelijkheden om muziek van een eigen meegebrachte muziekbron af te spelen. NissanConnect 2.0 verbindt u met de wereld.

Camerasysteem

De Nissan Note gaat nog een stapje verder met haar innovatieve technologie en voorziet de auto met 4 camera’s voor een 360 graden zicht. Dit is de meest luxe parkeerhulp die je maar kunt bedenken. Deze technologie noemt Nissan de ‘Nissan Around View Monitor’. De camerabeelden worden op een 5,8 inch groot touch screen nissan note parkeerhulpbeeldscherm gepresenteerd waardoor inparkeren nog makkelijker wordt. In de voorbumper, in de achterbumper en in beide zijspiegels zijn camera’s gepositioneerd. Met een druk op de knop kunt u de camera selecteren waarvan u het beeld wilt ontvangen.

Nissan is vooruitstrevend in techniek. Zo hebben de buitenspiegels een waarschuwingslampje als er een object (voertuig) zich in uw dode hoek bevindt. Tevens wordt u door geluidssignalen gewaarschuwd.

Indien u gaat achteruitparkeren is er een veiligheidssysteem welke u waarschuwt voor bewegende voorwerpen. Denk hierbij aan een auto of fietsen welke u passeert.

Meer innovatieve ontwikkelingen

Het Lane Departure Warning System waarschuwt u als u te dicht bij een andere rijstrook in de buurt komt. Het systeem past zich volledig automatisch aan de omstandigheden aan.

Het interieur van de nieuwe Nissan Note is verfraaid t.o.v. het vorige model. Het dashboard oogt verzorgd en geeft in een oogopslag alle belangrijke informatie weer.

Een ECO meter helpt het brandstofverbruik zo efficiënt mogelijk te maken door de bestuurder het advies te geven om te schakelen.

i-key nissan noteIntelligente sleutel

De Nissan Note is voorzien van een I-KEY. Een I-Key is een intelligente sleutel welke via radioverbinding in contact staat met de Nissan Note. Hierdoor weet de auto dat de deurvergrendeling er op of er af mag zodra u het portier wilt openen of sluiten. Ook het starten van de Nissan Note gaat d.m.v. een startknop. Het start/stop systeem draagt tevens bij aan een brandstofbesparing van 4%. De motor slaat automatisch af bij een rood stoplicht of open brug. Zodra de koppeling bij de handgeschakelde modellen wordt ingetrapt dan start de motor volledig automatisch.

DIG-S motoren

Ook de Nissan Note is voorzien van een moderne DIG-S motor welke zorgt voor veel dynamiek en een laag brandstofverbruik. De 1.2 liter Pure Drive benzinemotor levert maar liefst 98pk bij een CO2 uitstoot van 92 g/km. Sterk en zuinig.

Zo kan er ook gekozen worden voor een 1.2 automaat met 98pk en een 1.5 dCi diesel met 90pk.

Veiligheid

nissan note espBij de Nissan Note staat veiligheid voorop. Er is een TPMS bandenspanningscontrolesysteem welke de bandenspanning nauwlettend in de gaten houdt. Dit draagt niet alleen bij aan het brandstofverbruik maar ook aan het comfort en rijprestaties.

De 6 airbags zorgen te allen tijde voor een maximale veiligheid.

De ABS, ESP en TCS veiligheidssystemen zorgen ervoor dat de wielen de maximale grip op het wegdek behouden tijdens het remmen en optrekken. Ook in de bochten.

De Nissan Note is een zeer complete auto vol met innovatieve ontwikkelingen. Hij is zuinig en snel en is een aparte verschijning met een sportief karakter.

Nissan verkopen?

Binnen 24 uur weet u wat hij exact waard is

 nissan verkopen

Updated: 5 november 2018 — 15:39
Nissan verkopen © 2018